A MI TÖRTÉNETÜNK

Szolgáltatásaink

3+1 dolog rólunk:

Proaktív hozzáállás

Minden felkérésre 1 napon belül válaszolunk. Minden igényhez igazodunk - legyen szó hetedhét országra szóló menyegzőről, vagy egy szűk családi, privátabb esküvőről, csapatunk a lehető legszebben dokumentálja

Egyedi, mozi hatású látvány, profi felszerelés

Egyedülálló, cinematikus felvételeink évek múlva is garantáltan megállják a helyüket. Így a videó később visszanézve is olyan hatást kelt, mintha csak “tegnap lett volna”.

Trendkövető, naprakész csapat

A Get Davidized csapat leányvállalataként reklámfilmek készítésében is jártasak vagyunk, így a filmes trendeket folyamatosan monitorozzuk, és alkalmazzuk is.

Változatos csomagajánlatok

Minden igényt felmérve készítettük el csomagajánlatainkat, melyeket igény szerint kiegészítő szolgáltatásokkal is kibővítünk.

Fotózás
93
Filmes hangulat
100
Videók
98

RÓLUNK MONDTÁK

A Ti Történetetek

A videó mellé adhattatok volna egy doboz zsepit is! Még a férjem is megkönnyezte, annyira fantasztikusan adtatok vissza minden egyes pillanatot. Sosem szerettünk szerepelni, és sosem gondoltam volna, hogy ennyire jó érzéssel fog majd el viszontlátnom magunkat az esküvői filmünkben. Csodálatos, ezt a jövendőbeli gyermekeinknek is mindenféle szégyenérzet nélkül fogom megmutatni. Gyönyörű minőség és kivitelezés, rendkívül hálásak vagyunk!

Adél és Bence

Fiúk, nem ért nagy meglepetés minket, de a képek is csodálatosak. Nagyon szépek a színek, jó pillanatokat kaptatok el, a kreatív fotózás és a film is elképesztő különleges lett. Szivünkhöz minden kép a legközelebb áll! Köszönjük a munkátokat és a nagy mennyiségű anyagot is, lesz bőven miből válogatni! Semmiképp, soha ne hagyjátok abba!

Orsi és Levi
Frame-41-1.png

CSOMAGAJÁNLATOK

Fotó doboz

12 órás rendelkezésre állás
kb. 500 megmunkált fotó
1 fotográfus
Kreatív fotózás
Utómunka

Minden doboz

12 órás rendelkezésre állás
kb. 600 megmunkált fotó
6-7 perces kisfilm
20 perces dokumentumfilm
1 fotográfus
2 videós
Kreatív fotózás és videózás
Utómunka
Beszédek és szertartások teljes felvétele

Videó doboz

12 órás rendelkezésre állás
5-6 perces kisfilm
1 videós
Kreatív videózás
Utómunka

Voeux wedding films

A mi történetünk

Dávid
Creative director
Árpád
Photographer
Gergely
Photographer

A Voeux-nél hiszünk abban, hogy az esküvői filmkészítés több annál, mint egy videó, amit egyszer, egy délután visszanézel. Minden esküvői filmet az elegancia és dinamika ötvözetében készítünk. Lendületes, mozis hatású képi világunk egyszerre adja át a kifinomult, mámoros szenvedélyt, az igazi, önfeledt boldogságot, az önzetlen odaadást, a legbensőbb meghittséget, a gyermeki játékosságot, pajkosságot, a kölcsönös tiszteletet és bizalmat - mindazt, ami Ti vagytok.

Frame-41-1.png

Páratlan, Magyarországon egyedülálló, esküvői, mozis képi világunk olyan technikával és felszereléssel készül, ami évek múltán is megállja a helyét. Fiatal, profi csapatunk szakképzett emberekből áll a lehető legmodernebb eszközökkel. Munkáinkba mindig belevisszük a legújabb víziókat, és az olyan látványos elemeket, melyek a filmeket egyedivé és különlegessé teszik.

Group-19.png

Mi nem csak egy videós csapat vagyunk. Rendkívül fontosnak tartjuk az emberi kapcsolatokat, és hiszünk abban, hogy a Sors művészi tökéletességgel alkotja meg az Életet. Emiatt minden egyes munkánkat művészi alkotásként kezeljük. Az esküvőre mindig többen megyünk ki, így garantáltan sikerül több szemszögből is megörökítenünk a legszebb pillanatokat, és úgy visszaadnunk, ahogy talán még a vendégek sem látták.

Group-24.png

Contact

Egyedi igényeid vannak?
Örömmel segítünk!
Írj nekünk üzenetet!